Hacker University

Hacker University Terminal
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση digg  Κοινωνική Δικτύωση delicious  Κοινωνική Δικτύωση reddit  Κοινωνική Δικτύωση stumbleupon  Κοινωνική Δικτύωση slashdot  Κοινωνική Δικτύωση yahoo  Κοινωνική Δικτύωση google  Κοινωνική Δικτύωση blogmarks  Κοινωνική Δικτύωση live      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Hacker University στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Λέξεις Κλειδιά
Games
 Bloons
 Desktop Tower Defense
 Ant Move
 Ultra Blocks Scores
 Flash Element TD
 Extreme Heli Boarding
 Gamma Bros
 Bloons Tower Defense 2
 Anti Pacman
 Pinch Hitter
 Choose your Weapons
 Saberman
 Delta Fusion
Max Dirt Bike
Alias II
Copyright

Μοιραστείτε | 
 

 AI

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: AI   Δευ Ιαν 05, 2009 12:11 pm

Θέλω να αναπτύξω μια Artificial Intelligence σε Java η οποία μέσω δυναμικής κατανομής μνήμης θα μπορεί να μαθαίνει νέες λέξεις μεσω μιας Define{} κλάσης και να τις χρησιμοποιει σε προτάσεις κλπ. Καμια ιδέα για να μπορεί η AI να αναγνωρίζει τις λέξεις; Σκεφτόμουν ένα Array που θα αποθηκεύει τις γνωστές λέξεις με αλφαβητική σειρά, ώστε να μπορει να γίνει δυαδική αναζήτηση μετα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nemo
Newbie
Newbie
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ηλικία : 28
Τοποθεσία : kali8ea
Browser :
Registration date : 01/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Δευ Ιαν 05, 2009 7:54 pm

Ένα array θα κάνει την δουλεία μία χαρά.Θα μπορούσες να αποθηκεύεις τις νέες λέξεις που μαθαίνει κάθε φορά σε ένα αρχείο για να δημιουργήσει σιγά-σίγα το δικό του λεξιλόγιο.Η "μαγκιά" θα είναι να καταφέρεις να το κάνεις να αναγνωρίζει και παράγωγα από μία λέξη πχ:να καταλαβαίνει ότι το caster έχει την ίδια ρίζα με το casting, το cast. Βέβαια δεν ξέρω για ποιον λόγο χρειάζεσαι το AI για να σου προτείνω και καμιά άλλη ιδέα.Ότι βοήθεια θες πές την εδώ και θα σε βοηθήσουμε Smile

p.s:άμα καταφέρεις να το κάνεις να αναγνωρίζει και να αναλύει προτάσεις 8α σου δώσω 100$ Razz

_________________
Don't bother me...i am coding
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Δευ Ιαν 05, 2009 11:52 pm

Χαχα... Ασε... Είχα κολλήσει σήμερα καμια ώρα σε ενα bug που δεν ήξερα τι ήταν. Τελικά είχα γράψει If() αντι για if() με μικρο... Mad
Αν κάνω καποια πρόοδο θα την παρουσιασω. Μα να θες 2 σελίδες κώδικα για το input σε γραμμή εντολών;;; Έλεος.

Βασικά την AI τη θέλω έτσι, μόνο απο χόμπι, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει πολλές εφαρμογές.

Αυτό με τα παράγωγα δεν το ειχα κοιτάξει, I 'll look into it. Αν και μπορεις να τα ορίσεις ώς εξης: define casting: something being cast, όπου something και being, στανταρ εκφράσεις βιβλιοθήκης. Επίσης αυτό με το αρχείο δεν είναι κακή ιδέα ώστε να μεταφέρονται. Και να τα φορτώνει απο κει στο buffer array.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nemo
Newbie
Newbie
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ηλικία : 28
Τοποθεσία : kali8ea
Browser :
Registration date : 01/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Τρι Ιαν 06, 2009 11:41 am

Αφού το AI σου δεν το έχεις για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι απλό(να αποθηκεύει νέες λέξεις) και στη συνέχεια να "χτίζεις" πάνω του προσθέτοντας νέα πράγματα.
Βέβαια για να φτιαχτεί ένα κάλο AI τέτοιου τύπου χρειάζονται καλές γραμματικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας.
Μόλις ο κώδικας είναι σε μία εκτελέσιμη μορφή θα ήθελα να τον δώ για να μπορέσω να προτείνω πίο συγκεκριμενα πράγματα ή ακόμα και να συνεργαστούμε Smile

καλή συνέχεια!

_________________
Don't bother me...i am coding
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Τρι Ιαν 06, 2009 11:59 am

Ναι κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ. Προς το παρόν επειδη αυτές τις μέρες γράφω στο φροντιστηριο δεν έιχα πολύ χρόνο. Έχω κάνει το βασικό στησιμο (όχι ότι ειναι στην τελική του μορφή όμως).

Κώδικας:
import java.io.*;

public class Main {
    public static void main(String[] args) {
        double version=1.0; //Set The Version Here
    System.out.println("***Astonishing Instance v"+version+"***\n*                            *\n*                            *\n*                            *");
    System.out.println("************Welcome************");

    System.out.println("\n\nWhat would you like to do?");
    //  open up standard input
    BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));

    String Input = null;

    //  read the input from the command-line; need to use try/catch with the
    //  readLine() method
    try {
    Input = br.readLine();
    } catch (IOException ioe) {
    System.out.println("IO error trying to read your Input!");
    System.exit(1);
    }
    parseInput(Input);
    }


    public static void printHelp(){
   
   
    }

    public static void loadUserInterface(){

    }   


    public static void parseInput(String inputStr){
   
    if(inputStr.equals("help")) {
    printHelp();
    } else if(inputStr.equals("log in")) {
    loadUserInterface();
    } else if(inputStr.equals("exit")) {
    System.exit(0);
    }else {
    System.out.println("Unknown Command");
    }
    }
}

Σκεφτόμουν ότι θα μπορουσε να "μαθαίνει" δημιουργώντας νέες συναρτήσεις παίρνοντας έτοιμες από την υπάρχουσα βιβλιοθήκη και ξανακάνοντας compile... Αγγούρι ε; Θα βρούμε κατι άλλο...

Πρέπει να φτιαξουμε μια συνάρτηση που να παίρνει ένα string και να το χωρίζει σε substrings όπου υπάρχει ο κενός χαρακτήρας ' ' όπως κάνει η Split() στη basic, προκειμένου να αναγνωρίζει λέξεις. Εκτός κι άν υπάρχει κάτι έτοιμο και μου διαφεύγει
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nemo
Newbie
Newbie
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ηλικία : 28
Τοποθεσία : kali8ea
Browser :
Registration date : 01/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Τρι Ιαν 06, 2009 1:53 pm

Ούτε εγώ γνωρίζω κάποια έτοιμη split-like συνάρτηση για Java. Έφτιαξα μία δική μου. Δεν την έχω πολύ-τεστάρει αλλά νομίζω ότι λειτουργεί σωστά.

Κώδικας:

 public static void Split(String line){
  char c = 0;
  int i = 0;
  StringBuffer word = new StringBuffer();
  int length = line.length();
  for (i = 0; i < length; i++){
    c = line.charAt(i);
    if (c == 32){
      System.out.println(word);
      word.delete(0,word.length());
    }
    else
      word.append(c);
  }
  System.out.println(word);
}

_________________
Don't bother me...i am coding
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: AI   Τρι Ιαν 06, 2009 3:00 pm

Καλό! Εγώ βρήκα κάτι μετά από ψάξιμο. Syntax που χρησιμοποίησα: String [] temp=Stringvariable.split(" ").


Ορίστε μια πιο βελτιωμένη έκδοση του αρχικού κώδικα. Περιμένω ιδέες-προτάσεις

Κώδικας:
import java.io.*;
public class Main {

    public static double version=1.0; //Set The Version Here
    public static boolean logged=false;

    public static void main(String[] args) {
       
    System.out.println("***Astonishing Instance v"+version+"***\n*                            *\n*                            *\n*                            *");
    System.out.println("************Welcome************");
   
    String Input=null;
    while(Input!="exit") {
    System.out.println("\n\nWhat would you like to do?");
   
    Input=getInput();
    parseInput(Input);
    }
    }


    public static void printHelp(){
    System.out.println(" - Help - \nCommand\t\tDescription");
    System.out.println("show help\tbrings up this document");
    System.out.println("show status\tshows current status");
    System.out.println("log in\t\tloads user interface");
    System.out.println("log out\t\tunloads user interface");
    System.out.println("exit\t\texits the program");
   
   
    }

    public static void loadUserInterface(){
    System.out.println("Please provide username and password\n\nUsername:");
    String Username=getInput();
    System.out.println("Password:");
    String Password=getInput();
    } 

    public static void unloadUserInterface(){
    logged=false;
    }


    public static void parseInput(String inputStr){
   
    String [] temp=null;
    temp=inputStr.split(" ");
    if(temp[0].equals("show")) {
        if(temp[1].equals("help")) {
        printHelp();
        }else if(temp[1].equals("status")){
        System.out.println("***Status***\nLogged in="+logged);
        }else System.out.println("Unknown Command");
    } else if(temp[0].equals("log")) {

        if (temp[1].equals("in")){
        loadUserInterface();
        }else if(temp[1].equals("out")){
        unloadUserInterface();
        }else System.out.println("Unknown Command");

    } else if(temp[0].equals("exit")) {
    System.exit(0);
    }else {
    System.out.println("Unknown Command");
    }
    }
   
    public static String getInput(){
    //  open up standard input
    BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));

    String Input = null;

    //  read the username from the command-line; need to use try/catch with the
    //  readLine() method
    try {
    Input = br.readLine();
    } catch (IOException ioe) {
    System.out.println("IO error trying to read your Input!");
    System.exit(1);
    }
    return Input;
  }
}
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
AI
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Hacker University :: Programming :: Java-
Μετάβαση σε: