Hacker University

Hacker University Terminal
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση digg  Κοινωνική Δικτύωση delicious  Κοινωνική Δικτύωση reddit  Κοινωνική Δικτύωση stumbleupon  Κοινωνική Δικτύωση slashdot  Κοινωνική Δικτύωση yahoo  Κοινωνική Δικτύωση google  Κοινωνική Δικτύωση blogmarks  Κοινωνική Δικτύωση live      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Hacker University στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Λέξεις Κλειδιά
Games
 Bloons
 Desktop Tower Defense
 Ant Move
 Ultra Blocks Scores
 Flash Element TD
 Extreme Heli Boarding
 Gamma Bros
 Bloons Tower Defense 2
 Anti Pacman
 Pinch Hitter
 Choose your Weapons
 Saberman
 Delta Fusion
Max Dirt Bike
Alias II
Copyright

Μοιραστείτε | 
 

 Java problems

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Java problems   Παρ Ιαν 02, 2009 12:21 pm

Με τη γραμμή εντολών είχα προβλήματα όταν προσπαθούσα να κάνω compile προγραμματάκια με το Java Development Kit
Γι' αυτό, αφού βρήκα τη λύση, την παραθέτω:

Το jdk έχει 2 βασικές εντολές. Javac Classname.java και Java Classname, όπου classname το όνομα της κλάσης που ορίζεται μέσα στο αρχείο (το ακριβές όνομα αλλιώς δε λειτουργεί).

Αν στο Javac που πρέπει να το εκτελέσεις πρώτο τοποθετήσεις το full path του .java αρχείου, το πρόγραμμα γίνεται compile στο αρχείο Classname.class
Μετά χρειάζεται η εντολή java για να τρέξει το προγραμμά μας. Αμ δε!
Αν γράψετε Java και το full path στο dos θα λάβετε ένα σφάλμα. Για να το λύσετε κάντε το εξής
γράψτε CD και δίπλα το path του .class αρχείου. Παράδειγμα: CD C:\Documents And Settings\My files\
Αυτό θα αλλάξει το Current Directory σ' αυτο της κλάσης. Στη συνέχεια απλώς πληκτρολογίστε Java Classname
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nemo
Newbie
Newbie
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ηλικία : 28
Τοποθεσία : kali8ea
Browser :
Registration date : 01/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Java problems   Παρ Ιαν 02, 2009 1:17 pm

Φίλε μου αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έκατσα να το ψάξω πολύ.
Σου προτείνω να κατεβάσεις κάποιον ολοκληρωμένο Java IDE.
Μία πολύ καλή και δωρεάν λύση εiναι ο JCreator.
Εμένα με καλύπτει πλήρως. Άμα δεν το βρίσκεις αρκετό κατέβασε (πάλι δωρεάν) τον IDE της SUN.
Ελπίζω να βοήθησα Smile

_________________
Don't bother me...i am coding
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Java problems   Παρ Ιαν 02, 2009 1:22 pm

Ευχαριστώ φιλε για την έγκυρη και γρήγορη απάντηση, όμως τα IDE δεν πρέπει να πολυ χρησιμοποιούνται. Έχω το Visual studio 2008 με Java μέσα, αλλά η java είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται όχι λόγω τησ δυναμής της αλλά της πολυμορφικότητας και συμβατότητας της. Αν χρησιμοποιείς IDEs χάνεις τη συμβατότητα με Unix συστήματα (Ubuntu, Linux) και βοηθάς τη Microsoft να κυριαρχήσει Laughing

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως, αυτό προσπαθεί να καταφέρει η Γηραιά κυρία με τις Visual εκδοχές των C/C++, Java και την Basic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nemo
Newbie
Newbie
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ηλικία : 28
Τοποθεσία : kali8ea
Browser :
Registration date : 01/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Java problems   Παρ Ιαν 02, 2009 1:40 pm

Φυσικά και δεν χρησιμοποιούμε IDEs της MICROSOFT.Αλλά δεν νομίζω οτι η χρήση ενος IDE σε JAVA μειώνει στο ελάχιστο την πολυμορφικότητα και την συμβατότητά της.Ο πηγαίος κώδικας είναι ίδιος είτε γίνει compile μέσω ενός IDE η μέσω του command line. Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται η ίδια ακριβώς διαδικασία με τα ίδια ακριβώς εργαλεία,αυτά της SUN.Αυτό που δίνει στην Java το μεγάλο της πλεονέκτημα απέναντι στις άλλες γλώσσες είναι οτι δεν δημιουργείται κατευθείαν ο κώδικας μηχανής αλλά κάτι άλλο οπου στη συνέχεια γίνεται κώδικας μηχανής στο κάθε σύστημα ξεχωριστά, είτε αυτό τρέχει Linux είτε Windows.
Ένας IDE απλά μας διευκολύνει απεριόριστα χωρις να εχει κάποιο μειωνέκτημα.
Για όσα είπες για την "φίλη" μας την Γηραιά κυρία συμφωνώ απόλυτα Smile

_________________
Don't bother me...i am coding
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Lyberodoggy
Member
Member
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ηλικία : 26
Τοποθεσία : Αθήνα
Registration date : 02/01/2009

HUC Profile
Active Member:
0/0  (0/0)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Java problems   Παρ Ιαν 02, 2009 1:48 pm

Ευχαριστώ για τα infos και χαίρομαι που συμφωνούμε Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
Java problems
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Hacker University :: Technical Suite :: Grammi Entolon-
Μετάβαση σε: